ice | Blogg

Två dagar till semestern

2009-08-03 22:36:44 dot Ja, då är det bara två dagar kvar till min semester börjar. Har två veckor semester nu och sparar resten av veckorna till senare. Semestern börjar på måndag, men då nationaldagen var på en lördag så får man en annan dag ledigt istället. Det blev nu på fredag som vi fick ledigt. Det är någon som facket (Unionen) har kommit på tror jag. Verkar helknäppt i alla fall. BF: Bad Company och PURE har skickats från Webhallen idag. Det kommer med andra ord att finnas en del att göra på semestern. Ska köra en del med min RC buggy också. Det är en metanolare.

BF: Bad Company avklarat

2009-08-03 22:35:57 dot Fick BF: Bad Company i torsdags. Rättare sagt det kom med den sena postleveransen, så jag fick cykla ner till postens företagscenter och hämta det + PURE, vilket jag spelat mindre än BF: Bad Company. BF: Bad Compny var ett riktit kul spel, nu har jag dock inte tagit alla trophys än, så det blir en hel del mer spelande. Ska testa multiplayer också. Men vilket spel, helt underbart är det. En hel del humor var det också.

Ett år äldre och närmare pension

2009-08-03 22:34:33 dot Ja, då har man blivit ett år äldre, 29 år. Det betyder ett år närmare pension. Se om man går ner till puben ikväll och firar med öl.
Annars så är dagen som alla andra dagar. Har också börjat
lära mig Adobe AIR, riktigt kul är det, finns en hel del möjligheter. Nä, nu ska jag ner och köpa mig en prinsesstårta (stubbe) på affären.